LÄNKAR

bröllopsfotograf_patricia_thern_länkar


Här kommer lite tips på mina personliga favoriter

Björn Axén

När det kommer till bröllop och framförallt håruppsättningar så är Björn Axén en total utstickare i kvalitet. Deras uppsättningar är i en klass för sig och håller hela dagen och natten. De har även duktiga makeupartister. Ett tips är att även låta tärnorna få håruppsättningar av deras traineer, väldigt prisvärt!

www.bjornaxen.se


Makalösa blommor

Makalösa blommor ligger på Sveavägen i Stockholm och är många bröllopsfotografers inkl. min absoluta favoritbutik när det kommer till allt som handlar om blommor. Här väljs alla blommor ut noggrant och man hittar massor med blommor som egentligen inte är i säsong. Utöver blommor som är långt utöver andra butikers standardsortiment så är de på Makalösa blommor extremt duktiga på att binda romantiska buketter och kransar samt göra magiskt snygga corsage. När man ser det lyxiga och härliga utbudet tror man lätt att priset är mycket dyrare, men det konstiga är att butiken har samma prisklass som övriga blomsteraffärer.

www.makalosablommor.se


Katarina kyrka

En av mina favoritkyrkor i Stockholm! Stor, ljus och med vackra färger i vitt och guld!

https://www.svenskakyrkan.se/katarina


Lidingö kyrka

I den här kyrkan har jag fotograferat massor med bröllop och den ligger bara några minuter från där jag bor. Kyrkan är liten och brudparet står nära gästerna, något som uppskattas av många. Pastelliga färger inne vilket blir väldigt fint på bild. 100 meter nedanför kyrkan finns Kyrkviken med en brygga om man vill åka iväg till festen med båt. Är en av Sveriges absolut populäraste kyrkor så boka i god tid!

http://www.lidingoforsamling.com/188/lidingoe-kyrka


Långängens gård, Lidingö

Perfekta stället för middagen och bröllopsfesten om du vill vara ute på riktiga landet men bara några minuter med bil från Stockholms innerstad. Charmig lada omgiven av uthus och åkrar med plats för 108 sittande gäster och tillstånd för fest till kl 03.00.

http://www.langangensgard.se


Ida Sjöstedt

En av mina favoritdesigners när det gäller bröllopsklänningar!

http://idasjostedt.com


Suitopia

Butiken i Stockholm med allt inom kostym, smoking, frack, jackett, frock coat, mm. Sys även upp på beställning om man är ute i god tid.

http://www.suitopia.se


Ballongverkstan

En mer än heltäckande butik när det kommer till ballonger! Heliumpatroner finns att hyra eller så blåser de upp alla ballongerna till er på plats. Ballonger är perfekt att dekorera bröllopet, barnkalaset eller dopkaffet med. Ett måste också om du vill göra en cake smash-fotografering med din ettåring!

http://ballongverkstan.se


Ka-kaboo design

Kanske inte har så mycket med fotografering att göra men vill ändå tipsa om guldkornet Ka-kaboo design. Här kan du beställa unika handmålade barnmöbler med namn, födelsedatum, valfritt motiv och i valfria färger. Perfekta presenter till nyfödda bebisen eller dopet!

http://www.ka-kaboo.com